Зелена Линия trevichka

Поливни системи

Създаването на тревни площи е немислимо без осигурено поливане в горещите летни дни.Затова ние Ви предлагаме проектиране и изграждане на подземни автоматизирани напоителни системи.Продуктите които ползваме  са на световно известните фирми,,, и др. Напоителната система може да бъде захранена директно от ВИК мрежата, както и могат да се ползват кладенци,сондажи,резервоари и други водоизточници. Дистрибутори сме и работим с помпи ,,,,и други по желание на клиента. С изграждането на напоителна система вие инвестирате във вашето спокойствие и комфорт.Системата ви се отплаща многократно във времето ,като ви спестява време,пари,труд,вода и е една много печеливша инвестиция.

Озеленяване

Представяме Ви пълен набор от озеленяване и услуги за частни дворове,търговски обекти и предприятия на територията на Ямбол, Сливен, Бургас, Стара Загора и страната.Фирмата ни има голям опит в изграждането на тревни площи и според желанието на клиента , използваме готов тревен чим или професионални тревни смеси съобразени с климатичните изисквания на областта в която се намира вашия имот .Ние се стремим да поддържаме външния вид на вашия имот привлекателен и предлагаме всичко, от планиране и изграждане , до програми за торене и борба с болестите и вредителите. И тъй като вашият план е пригоден към конкретните нужди за вашата собственост, ние сме в състояние  своевременно да предоставим услугите от които  се нуждаете.Когато избирате Зелена линия , Вие си  партнирате с надеждно  дружество, което се  ангажира да предоставя ценово ефективни и иновативни решения за вашия бизнес и дом . Ние твърдим ,че дружеството ни е достатъчно голямо и разполагаме с необходимите ресурси и ноу-хау за справяне с всеки проект, но и сме достатъчно малки, за да доставяме на клиентите си необходимото внимание което  заслужават.

Охлаждащи Системи

Предлагаме на нашите клиенти проектиране и изграждане на охлаждащи системи тип мъглуване  за частни дворове и обществени  заведения с пълната гама продукти на Perfect Cool Italy и продуктите на Cool Mist Usa.Системите се използват на места, където климатиците не могат да влязат в употреба-заведения на открито,тераси,веранди,навеси. Прохладата която осигурява системата осигурява спокойна работа на ресторанти и кафенета през горещите летни дни, като предоставя перфектни условия на клиентите и гостите Ви в най горещите часове на деня.