Зелена Линия trevichka

Поливни системи

Създаването на тревни площи е немислимо без осигурено поливане в горещите летни дни.Затова ние Ви предлагаме проектиране и изграждане на подземни автоматизирани напоителни системи.Продуктите които ползваме  са на лидерите в бранша,световно известните фирми Rain Bird,Irritrol,Hunter и др. Напоителната система може да бъде захранена директно от ВИК мрежата, както и могат да се ползват кладенци,сондажи,резервоари и други водоизточници. Дистрибутори сме и работим с помпи Grundfos,Pedrollo,Dab,Wilo и други по желание на клиента. С изграждането на напоителна система вие инвестирате във вашето спокойствие и комфорт.Системата ви се отплаща многократно във времето ,като ви спестява време,пари,труд,вода и е една много печеливша инвестиция.

Озеленяване

Предoставяме Ви пълен набор от озеленяване и услуги за частни дворове,търговски обекти и предприятия на територията на Ямбол, Сливен, Бургас, Стара Загора и страната.Фирмата ни има голям опит в изграждането на тревни площи и според желанието на клиента , използваме готов тревен чим или професионални тревни смеси на Холандската фирма БАРЕНБРУГ съобразени с климатичните изисквания на областта в която се намира вашия имот .Ние се стремим да поддържаме външния вид на вашия имот привлекателен и предлагаме всичко, от планиране и изграждане , до програми за торене и борба с болестите и вредителите. И тъй като вашият план е пригоден към конкретните нужди за вашата собственост, ние сме в състояние  своевременно да предоставим услугите от които  се нуждаете.Когато избирате Зелена линия , Вие си  партнирате с надеждно  дружество, което се  ангажира да предоставя ценово ефективни и иновативни решения за вашия бизнес и дом . Ние твърдим ,че дружеството ни е достатъчно голямо и разполагаме с необходимите ресурси и ноу-хау за справяне с всеки проект, но и сме достатъчно малки, за да доставяме на клиентите си необходимото внимание което  заслужават.

Внос и Дистрибуция на професионални тревни смеси BARENBRUG за България

От 2017 г. Зелена Линия е основен представител на марката и предлага на едро за озеленители,производители на тревен чим,спортни терени и голф игрища професионалните тревни смеси БАРЕНБРУГ за Българския пазар.С пълната гама продукти тревните смеси покриват изцяло нуждата от семена в направленията за Oзеленяване,Спорт ,Голф и Фуражна трева.Холандската фирма Баренбруг е световен лидер в производството на семена.Създадена през 1904 като семейна компания 4 поколения се фокусират върху създаването на иновативни продукти без аналог на пазара.Основата за техният успех се крепи на 5 основни ценности Иновации,Партньортство,Международно сътрудничество,Качество и Маркетинг .